joi, 24 aprilie 2008

Aventurile lui John partea 3

...in viitor. Dar tot acest rubin impietrea pe loc tinta lui. Insa Nick si John nu se temeau de rubin si si-l doreau numai pentru ei. Dar icerii erau maestri in vraji, trucuri, alchimie si erau invulnerabili la orice lovituri. Totusi ei aveau o slabiciune: caldura. De aceea ei traiau pe un ghetar gigantic. Chiar turnul era facut dintr-o gheata speciala care rezista caldurii.
In tot acest timp John si Nick cautau turnul pe harta. Deodata Nick exclama:
-John! Acesta e turnul, in nord-vest, chiar aici!
-Acum il vad si eu! spuse John. Trebuie sa il anuntam imediat pe capitan! mai zise John, dar se opri imediat la auzul strigatelor disperate ale capitanului:
-Ajutor, intram in taramurile icerilor, suntem pe cale sa fim striviti de ghetari!
-O, nu! spuse Nick cu voce tare. Trebuie sa facem ceva, o vraja de foc instant!
-Dar niciodata nu ne-am priceput la vraji, Nick! zise John.
Prea tarziu, Nick luase o carticica acum incanta ceva; deodata o flacara mica sari din mana lui si dupa ea alte sute. Nu se puteau oprii, iar Nick...

miercuri, 23 aprilie 2008

Aventurile lui John partea 2

...si atunci corabia pleca. John se duse langa partenerul sau, Nick, puse harta pe o masa si lua o pana cu care ar fi vrut sa marcheze ceva.
-Am gasit-o! spuse John. Sa vedem unde se afla turnul.
-Buna treaba John! zise Nick cu un zambet pe fata.
Nick era un barbat falnic cu o voce convingatoare. El se afla la bordul navei de la varsta de 18 ani. Acum avea 22 de ani si era cel mai bun prieten al lui John. Erau nedespartiti. Amandoi, cei mai buni navigatori si cei mai temuti luptatori au format o echipa pe cinste. John si Nickm au cumparat nava "Moonlight" si au angajat un echipaj ca sa navigheze spre turnul Timpului.
Turnul Timpului era o cladire de gheata pazita de niste oameni ai zapezilor pe care oameni i-au chemat Icers. In turnul Timpului se gasea in cea mai inalta camera un rubin rosuu, ca FOCUL! Rubinul acesta nu era un rubin normal el avea puterea de a oferi posesorului viziuni in...

marți, 22 aprilie 2008

Numai pentru cei care citesc asta!

Super pentru voi! Intrati pe blog-ul meu si raspundeti corect la toate intrebarile mele corect voi scrie mai multe aventuri si voi pune mai multe poze!Inclusiv ca il laud pe acela care raspunde corect.



Un Cheat Tare De Tot!!!! NIMENI ALTCINEVA NU VA POATE SPUNE CHEAT-ul ASTA:
(din gothic 3)

Daca apesi F8 dupa ce ai murit vei invia pe loc.

ATENTIE!! Numai dupa ce schimbati in file-ul g3.ini Testmode=false in Testmode=true!!!!!!!!!!!!!!

luni, 21 aprilie 2008

Ce sunt "Aventurile lui John"?

Aventura lui John, un luptator puternic incearca sa fure impreuna cu partenerul sau Nick un rubin mistic, dar ca de fiecare data eroii trebuie sa se confrunte cu fortele raului pentru a obtine ce doresc. IN FIECARE LUNA VA INVIN PE BLOGUL MEU SA CITITI "Aventurile lui John".

HEI YO!!!!!!!!! FI ATENT DUDE!! E TARE







duminică, 20 aprilie 2008

Ce-i place lui Didi

O, pisicii mele ii plac foarte mult secretele si mustele, le vaneaza in continuu!! Apropo, este o rasa Albastru de Rusia si este foarte lenesa. Dar totusi imi place de ea. E atat de draguta! In fiecare zi ma asteapta langa usa cand vin de la scoala culcata pe jos torcand, nu se ridica pana nu o mangai! O iubim!

Draga de Didi

DIDI a mea






















cheats & secrets gothic 2

gothic 2

apesi "c" in timp ce joci si scrii marvin pe urma iesi tot cu "c" si apesi F1 sau F2 apoi scrii:



god - invincibil
spawn (cuvant) - creezi ce ai scris
kill - omori tinta

secrete: apasa tasta "o" dupa ce ai scris marvin si ai iesit cand vrei sa intri in personajul caruia i se vede numele.

scrie in f1 sau F2 insert PC_itemfeller, are tot il omori si ii iei tot.Sau poti sa scrii insert gold ai un sac cu 1000 gold in el!!!!!!

Aventurile lui John partea 1



Ploua. Usa colibei se deschise. Un barbat inalt, bine facut si puternic intra. Avea o armura de fier. In mana stanga tinea un scut lung si mare, facut din lemn de fag iar in manna dreapta tinea o sabie ascutita de otel. In coliba nu se afla nimeni. Pe o masuta mica se afla o harta. Barbatul pe nume John lua harta cu repeziciune, pe urma se opri uitandu-se pe fereastra. Nu vazu pe nimeni. Se linisti. Iesi din coliba si scoase un arc lung si gros din alun. Mai scoase o sageata din tolba, ii dadu foc, apoi o puse pe arc. Trase in coliba si acoperisul din paie a inceput sa arda. John fugi apoi spre malul marii. O barca il astepta. Pe barca se aflau 10 oameni. Ei formau echipajul. John sari in barca...

Hello!!

A auzit cineva de Gothic 3,2 sau 1?
Ma intereseaza foarte mult, chiar eu pot sa va spun ceva daca sunteti curiosi.
Ati jucat Prince of Persia, Age of mythology sau Earth 2160? Daca da spunetimi, va astept.

Pot sa va spun toate cheat-urile de la Gothic daca vreti.

Ei, oricum sper sa avem aceleasi pasiuni chiar daca nu prea stiti de aceste jocuri!:-)