marți, 17 iunie 2008

Megatare!!!

E super! Noile serii din aventurile lui John apar mai repede, pe 19 iunie!!! Va astept sa le cititi

sâmbătă, 14 iunie 2008

Partea doi!!! O asteptati??!!

Eiii, am terminat "Aventurile lui John", nu e asa? NU!!! Urmatoarea parte, in luna iulie, partea a II-a, numita "Aventurile lui John, forta sufletului" eroii nostri, John si Nick sunt readusi la viata de catre rubinul din turnul Timpului, care, incredibil, nu avea numai cateva puteri, CI, O GRAMADA!!!!!!!!!! Ei apar sub forma unor suflete, extrem de puternice, imuni la orice, dar ca de obicei, NU CHIAR LA ORICE...

Aventurile lui John partea 6

...il lovi cu putere pe John si il lasa inconstient. Atunci Nick foarte suparat, incanta ceva si deodata o sabie si un scut de foc aparura in cer. Nick le prinse, se urca pe gigantul ametit si ii topi jumatate din spate.
- Nick al nostru incepe sa se priceapa la vraji! spuse unul dintre membrii corabiei foarte incantat si uimit.
- Asa este! raspunse altul.
- Uitati, a topit jumatate din bestie si acum, incredibil!!! zise un altul care era extrem de uimit, vazand acel obiect.
Nick ridicase in aer o bila gigantica de foc.
- A ridicat o bila de magma! spuse in cor tot echipajul.
Nick il lovi pe Helder cu bila de magma si acesta se topi pe loc. apoi Nick se duse langa John, facu o vraja mica si il trezi.
- John, ce bine ca esti teafar! zise Nick.
- Nick, in spate!!! striga disperat John.
Prea tarziu. Helder se ridicase si era acum de 17 ori mai mare! Avea o sabie de 8 m si un scut de 10 m. Ii ingheta pe loc pe cei doi, ii lua pe sus, si pleca. Ii duse langa turnul timpului, unde mii de icerii statea inmarmuriti cu ochii la bestie. Helder ii aseza jos pe John si pe Nick, ii dezgheta si ii lega de un bloc de gheata. Dupa aceea isi ridica sabia si in strigatele de incurajare ale icerilor, ii omori pe cei doi eroi.

Sfarsitul partii 1

Va continua...
Partea 2 - Aventurile lui John, forta sufletului

vineri, 6 iunie 2008

Aventurile lui John partea 5

...s-a dus sa topeasca ghetarii. O facu cu atata gratie incat pana si icerii se mirara. John lupta in continuare, si deodata unul dintre iceri spuse:
- Dati drumul bestiei!
Bestia, care se numea Helder, era un gigant de gheata cu un topor de argint. Helder sparse deodata un lant de ghetari si sari in apa, pe care o ingheta pe loc.
- Ajutor!!! striga capitanul disperat.
- Luptatorule, fa ceva! tipa Nick.
- Lasa-l pe luptator! Trebuie sa luptam chiar noi! mai zise John.
Atunci, John dadu foc unei sageti si trase in Helder, care nu simti nimic. Dar Helder, cand lovi corabia cu toporul sau, aceasta se despica in doua. Acum tot echipajul era in apa. Luptatorul de foc se stinse imediat.
- M-am saturat!!! spuse John.
Apoi, isi scoase sabia, se urca pe un ghetar, dobori cativa iceri si sarii pe spinarea lui Helder. Bestia nu simti nimic. John ii infipse cu putere sabia in spate, iar bestia inebunita...

luni, 2 iunie 2008

Intrebari pentru campioni

Sal, ce faceti? Din acest moment declar deschis concursul intrebari pentru campioni! O sa va pun intrebari din blog-ul meu si voi o sa trebuiasca sa raspundeti CCOORREECCTT!! !! !! !!