miercuri, 2 septembrie 2009

Aventurile lui John, forta sufletului partea 3

...cu ... cristalul!
Acestea fiind spuse, John lesina din nou. Va dati seama acum cat de confuz era Nick. "Cu noi, cu icerii, cu cristalul!" spunea John. Ce sa se intample? Nick nu mai putea de curiozitate. Ce sa faca, sa astepte? Imposibil pentru el. Acum tu, cititorule daca ai fi fost in locul te-ai fi purtat rational? Nu. Dupa cum vezi si eu am inceput sa pun semne de intrebare. Probabil prea multe, sa ne intoarcem.
John se trezi si isi umplu plamanii cu aer (cam ciudat pt o fantoma!). Nick il asalta immediat cu intrebari. Un semn scurt facut de John il oprii. Nu a putut sa astepte si a intrebat cu voce tare:
-Spune odata .... ce s-a intamplat?!
-Am vazut.... Am vazut..... Am vazut....! raspunse John.
-Asta am inteles si eu, dar ce ai vazut, spune!
John se ridica si striga cu voce tare la turn:
-Evenimentul va veni, si atunci, stii tu ce se va intampla! Helder nu are de ce sa se bucure! Nici icerii! Iar cand Evenimentul va veni..... cristalul va fi furat, si noi vom pleca! Apoi urma o liniste deplina.
-John, John, despre ce tot vorbesti, spune-mi si mie! se ruga Nick.
-Desigur! Iti spun eu ce se va intampla! Presupun ca ai auzit de Eveniment nu-i asa?
-Da! exclama Nick bucuros ca in sfarsit John ii spune si lui.
-Ei bine, maestrul icerilor, Boshaft, mi-a aratat o viziune, in care, noi doi incercam sa il omoram pe Helder. Dupa ce gigantul a cazut, am pornit inspre turn. In acel moment, Boshaft a iesit din turn, venind ca un caine turbat inspre noi. In momentul cand i-am infipt sabia in inima, am vazut doua imagini: Adevaratul Boshaft lesinat sus, in turn, si pe noi doi reinviati in timpul Evenimentului. Asta s-a intamplat. Asta a fost. Acum nici eu nu mai stiu ce sa mai cred!
. Nick ramase incremenit. Nu cumva asta insemna ca ei erau paladinii care trebuiau sa distruga tot raul din lume? Posibil? Nick nu mai gandea clar. O parte din el vroia asta dar cealalta zicea: "Parca noi trebuia sa furam cristalul si sa-l vindem!" Lucrul care a intrerupt tacerea a fost un......

Niciun comentariu: